Connettore Acciaio Incollato: ojačitev stropov z lepljenjem

Vez za utrditev in statično ojačitev jeklenih stropov.

Connettore Acciaio Incollato je vez za utrditev in statično ojačitev jeklenih stropov z lepljenjem s pomočjo posebnega tiksotropnega dvokomponentnega epoksidnega lepila.

Tvori jo element iz pocinkanega konstrukcijskega jekla S235 v kombinaciji s posebnim tiksotropnim dvokomponentnim epoksidnim lepilom, katerega polaganje ne zahteva ne visoko strokovnega znanja ne posebnega orodja ter je najenostavnejša in najbolj vsestranska rešitev za vse vrste učvrstitev kovinskih stropov.

Vez Connettore Acciaio Incollato se pri jeklenih T profilih prilepi neposredno na gredi s pomočjo lepila Adesivo Connettore Acciaio, in sicer na pikčasti del vezi, z lopatico in zatem z rahlim pritiskom, da se med obema deloma ustvari enakomeren sloj smole.

Sistem vključuje izdelavo mešane armirane sovprežne plošče iz lahkega konstrukcijskega betona Latermix Beton 24 ur po nanosu lepila.

POVPRAŠEVANJE
  • Prednosti

  • Področja uporabe

  • Navodila za uporabo

Prednosti
Področja uporabe
Navodila za uporabo

POVPRAŠEVANJE


    Request for consent
    Pursuant to article 7 of EU Regulation 2016/679, I hereby declare to have read the information note and to consent to the processing of my personal information or data.

    Fields marked with * are mandatory