Laterlite

Laterlite je serija lahkih in izolacijskih izdelkov na osnovi ekspandirane gline za gradnjo in prenovo z lahkimi, izolacijskimi in odpornimi materiali, primernimi za različne vrste uporabe v gradbeništvu, zunanji ureditvi, geotehniki in infrastrukturi.
Ponaša se s tehnično dovršenimi vsebinami, ki so prijazne do okolja in tistih, ki v njem prebivajo.
Lahki že pripravljeni izdelki v vrečah za podlage, estrihe, konstrukcijske betone in vezi za sisteme za utrditev stropov.

Gras Calce

Gras Calce je serija, namenjena vnaprej odmerjenih izdelkov v dvoslojnih vrečah za malte, omete, betone in estrihe, ki se že 50 let odlikuje po kakovosti, preprosti in varni uporabi pri prenovi stavb. Pester nabor izdelkov ponuja tehnično dovršene rešitve tudi na področju gradnje cest, poleg vzdrževanja in rekonstrukcije obstoječe stavbne dediščine.

Ruregold

Ruregold je serija izdelkov Laterlite, ki je namenjena ojačitvi zidanih in betonskih konstrukcij za gradbeništvo in infrastrukturo.
Ruregold se ponaša z več kot 20-letno tradicijo in ponuja certificirane rešitve s tehnično dovršenimi kompozitnimi materiali, kakršen je sistem CRM (Composite Reinforced Mortar), narejen iz mrežic iz steklenih vlaken in posebnih malt za sanacijo in utrditev zidanih objektov.

NAŠE OSTALE MARKE

POVPRAŠEVANJE


    Request for consent
    Pursuant to article 7 of EU Regulation 2016/679, I hereby declare to have read the information note and to consent to the processing of my personal information or data.

    Fields marked with * are mandatory