PaRis Fluid: samorazlivni estrih za ogrevana tla

ParisFluid-sacco
ParisFluid
ParisFluid-sacco
ParisFluid

Samorazlivni estrih brez krčenja z visoko toplotno prevodnostjo, primere za tlake s talnim ogrevanjem.

PaRis FLUID je samorazlivni estrih, ki se ponaša z visoko toplotno prevodnostjo in majhno debelino ter se ne krči. Primeren je za sisteme talnega ogrevanja/hlajenja.

Zaradi certificirano nizkega koeficienta toplotne prevodnosti (λ = 1,60 W/mK) je estrih PaRis Fluid primeren za prevodne tlake za talno ogrevanje, saj zagotavlja optimalne zmogljivosti celotnega sistema talnega ogrevanja/hlajenja ter boljše in enakomernejše širjenje toplote v prostore.

Samorazlivni estrih brez krčenja je primeren za izdelavo površin do velikosti 200 m² brez spojev in ojačitvene mreže v korist večje kakovosti in varnosti tlaka. Primeren je za neposredno polaganje lepljenih talnih oblog, tako občutljivih (parket, guma, PVC, linolej, prožne talne obloge ipd.) že po 4 dneh pri najmanjši debelini 2 cm, kot neobčutljivih na vlago (keramika, tudi velikih formatov in podobne talne obloge), že po 2 dneh pri najmanjši debelini 2 cm.

POVPRAŠEVANJE
 • Tehnični in varnostni listi, izjave
 • Priročniki in brošure
 • Prednosti

 • Področja uporabe

 • Navodila za uporabo

Prednosti
Področja uporabe
Navodila za uporabo

POVPRAŠEVANJE


  Request for consent
  Pursuant to article 7 of EU Regulation 2016/679, I hereby declare to have read the information note and to consent to the processing of my personal information or data.

  Fields marked with * are mandatory