PaRIs 2.0: estrih za talno ogrevanje, visoka prevodnost

riscaldamento-a-pavimento-paris-2-P17-6
pavimento-radiante-paris-2-P17-7
riscaldamento-pavimento-paris-2-ristrutturazione-P17-8
riscaldamento-a-pavimento-paris-2-P17-6
pavimento-radiante-paris-2-P17-7
riscaldamento-pavimento-paris-2-ristrutturazione-P17-8

Z vlakni ojačan estrih za talno ogrevanje z visoko toplotno prevodnostjo, brez krčenja, majhne debeline.

PaRis 2.0 je z vlakni ojačan estrih za talno ogrevanje, ki se ponaša z visoko toplotno prevodnostjo in majhno debelino ter se ne krči. Primeren je za sisteme talnega ogrevanja/hlajenja.

Zaradi certificirano nizkega koeficienta toplotne prevodnosti (λ = 2,02 W/mK) se ponaša estrih za talno ogrevana tla PaRis 2.0 z boljšo prevodnostjo, kar zagotavlja optimalne zmogljivosti celotnega sistema talnega ogrevanja/hlajenja ter boljše in enakomernejše širjenje toplote v prostore.

Z vlakni ojačan in brez krčenja je primeren za izdelavo površin do velikosti 150 m² brez spojev in ojačitvene mreže v korist večje kakovosti in varnosti tlaka. Primeren je za polaganje vseh vrst talnih oblog, tako občutljivih (parket, guma, PVC, linolej, prožne talne obloge ipd.), kot neobčutljivih na vlago (keramika, tudi velikih formatov in podobne talne obloge), že po 7 dneh pri najmanjši debelini 3 cm.

Odporen je proti tlaku (250 kg/cm²), ne potrebuje dodajanja termoplastifikacijskih dodatkov; polaganje je enostavno in varno ter je mogoče z običajno gradbeno opremo (črpati ga je mogoče s črpalko za estrihe).

POVPRAŠEVANJE
 • Tehnični in varnostni listi, izjave
 • Priročniki in brošure
 • Prednosti

 • Področja uporabe

 • Navodila za uporabo

Prednosti
Področja uporabe
Navodila za uporabo

POVPRAŠEVANJE


  Request for consent
  Pursuant to article 7 of EU Regulation 2016/679, I hereby declare to have read the information note and to consent to the processing of my personal information or data.

  Fields marked with * are mandatory