Latermix Beton 1600: lahek konstrukcijski beton

Lahek konstrukcijski beton visoke trdnosti, praktičen in enostaven za uporabo. Mehanska trdnost Rck35

Latermix Beton 1600 je lahek predpripravljen konstrukcijski beton v vreči, ki se ponaša z visoko trdnostjo, je praktičen in enostaven za uporabo ter je primeren za vgradnjo v konstrukcije in za prefabricirane elemente ter povsod tam, kjer je pri gradnji potreben konstrukcijski beton visoke trdnosti.

Latermix Beton 1600 je beton, razbremenjen z ekspandirano glino Laterlite. Teža položenega materiala znaša približno 1600 kg/m³, kar je precej manj od 2400 kg/m³, kolikor znaša teža klasičnega betona.

Latermix Beton 1600 v celoti izpolnjuje določbe veljavnih tehničnih standardov. Čeprav je lahek, je trdnost betona Latermix Beton 1600 primerljiva trdnosti klasičnih betonov, pripravljenih na gradbišču; ponaša se namreč s karakteristično tlačno trdnostjo Rck 35 MPa (trdnostni razred LC 30/33).

Ni gorljiv (Evro razred A1).

Latermix Beton 1600, tako kot Latermix Beton 1400, je v kombinaciji s kemičnim sidrom certificirana rešitev za povečanje nosilnosti stropa do 100 %, kar potrjujejo eksperimentalni preizkusi Politehnične univerze v Milanu.

POVPRAŠEVANJE
 • Tehnični in varnostni listi, izjave
 • Priročniki in brošure
 • Prednosti

 • Področja uporabe

 • Navodila za uporabo

Prednosti
Področja uporabe
Navodila za uporabo

POVPRAŠEVANJE


  Request for consent
  Pursuant to article 7 of EU Regulation 2016/679, I hereby declare to have read the information note and to consent to the processing of my personal information or data.

  Fields marked with * are mandatory