Laterlite Plus: ekspandirana glina proti dvigu kapilarne vlage

Posebna suha in hidrofobna ekspandirana glina za sisteme suhih estrihov, polnila, izolacije, razbremenitve, izolacijo proti tlom.

Laterlite plus je ekspandirana glina, posebej primerna za talne podlage, občutljive na vlago. Je lahek agregat, ki s svojo zaprto celično strukturo, obdano s klinkerizirano ovojnico, zagotavlja optimalno razmerje med težo in odpornostjo. Zaradi certificirane nizke toplotne prevodnosti (λ = 0,09 W/mk) je zelo zanimiva za uporabo v toplotno izolacijske namene.

Laterlite Plus ne zadržuje vlage, ne vsebuje organskih snovi ali njihovih derivatov. Koeficient vpijanja znaša po 30 minutah potopitve približno 1 %. Ne gnije, se sčasoma ne razgradi, odporen je na kisline, baze in topila ter se sčasoma se spreminja. Ni gorljiv (Evro razred A1). Ob izpostavljenosti zmrzali se ne lomi in ne vpija tekočine. Dejansko je material, ki je večen. Zahvaljujoč izvoru izdelka, skupaj z okolju prijaznim proizvodnim procesom, je ekspandirana glina Laterlite Plus biokompatibilen in ekološki izdelek, ki se ponaša s certifikatom ANAB-ICEA za uporabo na področju bio gradnje.

POVPRAŠEVANJE
 • Tehnični in varnostni listi, izjave
 • Priročniki in brošure
 • Prednosti

 • Področja uporabe

 • Navodila za uporabo

Prednosti
Področja uporabe
Navodila za uporabo

POVPRAŠEVANJE


  Request for consent
  Pursuant to article 7 of EU Regulation 2016/679, I hereby declare to have read the information note and to consent to the processing of my personal information or data.

  Fields marked with * are mandatory